Gebroken Puin kopen

Gebroken puin bezorgen, wat kost dat?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een offerte per e-mail.

Gebroken puin leverancier in Kollum

Bent u op zoek naar een leverancier in de buurt van Kollum die goedkoop gebroken puin kan bezorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren gebroken puin in Nederland voor een scherpe prijs, losgestort en in big bags. Gebroken puin kopen in Kollum is eenvoudig: vraag hierboven vrijblijvend een offerte aan.
Lees meer

Bij ons gebroken puin kopen:

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% gebroken puin te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop gebroken puin bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar kunnen we gebroken puin bezorgen?

Wij bezorgen in: Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Drenthe. Dus in Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen gebroken puin?

Bent u op zoek naar menggranulaat, repak of repac? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebroken puin kopen in Kollum

Vul op onze website uw postcode, het benodigde aantal m3, en uw e-mailadres in en ontvang een gerichte aanbieding per e-mail voor gebroken puin bezorgen in Kollum: binnen enkele seconden! Aansluitend kunt u middels de bestellink in de offertemail uw gebroken puin bestellen. Bezorgen in Kollum is al mogelijk in 2 werkdagen.

U kunt kiezen uit de opties:
•    gebroken puin losgestort met een kipper vrachtwagen
•    gebroken puin
big bag (in zakken) leveren met een vrachtwagen met kraan

Hoeveel m3 gebroken puin moet u kopen? Lees hier meer over de hoeveelheid gebroken puin berekenen.

De gebroken puin prijs in Kollum

De gebroken puin prijs per m3 (of prijs per ton) varieert in Nederland maar de totale prijs inclusief levering in Kollum wordt mede bepaald door de transportkosten. De kosten voor transport zijn weer afhankelijk van de afstand tussen uw stortlocatie in Kollum en de betreffende grondstoffendepot. De transportkosten worden berekend op basis van de postcode van uw stortlocatie én de postcode van het dichtstbijzijnde depot. Daarom hebben we uw postcode nodig om een gerichte prijs te kunnen berekenen voor een aanbieding in Kollum.
Omdat we landelijk werken meer dan 100 depots, is er altijd wel één in de buurt van Kollum. Hoe dichter het
grondstoffendepot is gevestigd bij uw afleverlocatie in Kollum, hoe voordeliger de prijs die we voor gebroken puin kunnen aanbieden.

Gebroken puin bezorgen we naast Kollum ook in Oudwoude, Buitenpost

We bezorgen ook goedkoop gebroken puin in de woonplaatsen in de buurt van Kollum, bijvoorbeeld Oudwoude maar ook in Buitenpost of Engwierum. Woont u in het buitenland, vlak over de grens van België of Duitsland, dan kunt u wel een offerte aanvragen maar we kunnen helaas nog geen gebroken puin bezorgen, maar misschien is dit op termijn wel mogelijk. Gebroken puin storten doen we bij particulieren én bedrijven, dus ook voor grotere hoeveelheden kunt u bij ons vrijblijvend een prijs aanvragen.

Benamingen gebroken puin

Gebroken puin kent meerdere benamingen:

Gebroken puin is van oorsprong een mengsel dat wordt gebruikt in de wegenbouw als fundering om de ondergrond van de wegen te verharden en verstevigen. Particulieren kiezen vaak gebroken puin als toepassing voor een extra fundering onder de oprit of parkeerplaats en soms als een goedkoop alternatief voor tuingrind wanneer men nauwelijks tot geen eisen stelt aan een bodembedekker. In de zakelijk markt wordt gebroken puin veelal repak of menggranulaat genoemd. Het gebruik van andere benamingen van gebroken puin is daarnaast regiogebonden.


Weetjes over de plaats Kollum


Kollum is een plaats in de gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland in de provincie Friesland.

Postcode 9290 - 9291
Netnummer 0511
Gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland
Provincie Friesland
Inwoners 5.525
Wikipedia Lees nog veel meer informatie over Kollum op Wikipedia

 

Kaart van Kollum

Op de onderstaande kaart zijn de omliggende plaatsen van Kollum makkelijk te vinden en te beoordelen hoe stedelijk of landelijk Kollum ligt. Klik op de + om in te zoomen of de - uit te zoomen.

Kaart / Plattegrond Kollum centrum

Plaatsen en wijken in de buurt van Kollum

We bezorgen ook gebroken puin in de 10 dichtstbijzijnde plaatsen en wijken in de buurt van Kollum: Augsbuurt, Oudwoude, Buitenpost, Veenklooster, Triemen, Kollumerpomp, Westergeest, Engwierum, Kollumerzwaag en Gerkesklooster.