Gebroken Puin kopen

Gebroken puin bezorgen, wat kost dat?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een offerte per e-mail.

Wat is de gebroken puin prijs inclusief bezorging?

De prijs die we berekenen bestaat uit 2 delen: het gebroken puin zelf en de kosten voor het bezorgen (transportkosten):

• Landelijk ligt de prijs voor 1 m3 gebroken puin tussen de € 20,00 en € 40,00
• De transportprijs per uur ligt landelijk tussen de € 70,00 en € 90,00

Lees meer

Bij ons gebroken puin kopen:

 • Uw postcode bepaalt de prijs
 • 100% gebroken puin te koop
 • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
 • Gerenommeerde leverancier
 • Goedkoop gebroken puin bestellen
 • Snelle levering in 2 werkdagen
 • Bezorging in heel Nederland
 • Veilig betalen via uw
  eigen bank

Waar kunnen we gebroken puin bezorgen?

Wij bezorgen in: Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Drenthe. Dus in Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen gebroken puin?

Bent u op zoek naar menggranulaat, repak of repac? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat bepaalt de gebroken puin prijs?

De prijs voor een kuub gebroken puin ligt gemiddeld dus tussen de € 20,00 en € 40,00. De exacte prijs per m3 is mede afhankelijk van de hoeveelheid gebroken puin dat u wilt bestellen. De transportprijs ligt landelijk, gemiddeld genomen, tussen de € 70,00 tot € 90,00 per uur (inclusief BTW).

Gebrokenpuin.com bepaalt mede op basis van uw postcode de transportprijs voor gebroken puin. De kosten voor transport bepalen in belangrijke mate de gebroken puin prijs, met name bij kleine hoeveelheden. De hoogte van de transportkosten worden voor het grootste deel bepaald door de transporttijd. Daarnaast moeten de kosten voor het brandstofverbruik worden vergoed. Gebroken puin bezorgen kost doorgaans meer tijd dan men in eerste instantie denkt:

 1. Het gebroken puin moet worden geladen in een vrachtwagen (kipper) of worden gestort in big bags;
 2. Daarna moet de chauffeur naar de locatie van de aanvrager rijden, met de koper overleggen waar het gebroken puin exact moet worden gestort (of waar de big bags met gebroken puin moeten worden geplaatst);
 3. Vervolgens moet de chauffeur na het storten weer terugrijden naar het distributiepunt.

Hoe meer gebroken puin grond u bestelt, hoe lager u (relatief gezien) betaalt voor de totale transportkosten. Daarnaast is gebroken puin storten doorgaans goedkoper dan gebroken puin bezorgen in big bags. Dat heeft te maken met het type transport: het laden en lossen van big bags gebroken puin kost meer tijd.

De gebroken puin kosten mede afhankelijk van afstand tot het depot

Gebrokenpuin.com heeft in Nederland diverse depots waar we vanuit kunnen bezorgen en dat heeft een gunstige invloed op de gebroken puin kosten. Woont u dicht bij het depot, dan kunnen we u op basis van uw postcode een extra voordelige prijzen bieden. Klik hier om binnen enkele seconden een gerichte offerte per mail te ontvangen.

Goedkoop gebroken puin bezorgen door groot in te kopen

Naast het berekenen van de gebroken puin prijs op basis van uw postcode, heeft Gebrokenpuin.com ook scherpe prijs afspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten. Door groot in te kopen, kunnen we tevens goedkoop gebroken puin bezorgen. Is Gebrokenpuin.com dan altijd de goedkoopste voor het bezorgen gebroken puin? In veel gevallen wel, maar met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt, zoals aangegeven de prijs. De gebroken puin prijs is mede afhankelijk van de beschikbaarheid en waar het gebroken wordt. Mede daarom worden onze prijzen met enige regelmaat aangepast. Het loont dus altijd de moeite om een nieuwe prijs aan te vragen bij ons. Goedkoop kunnen bezorgen is fijn voor uw portemonnee, maar we vinden kwaliteit leveren ook belangrijk. Het gebroken puin dat wij leveren is gecertificeerd en wordt ook gebruikt door aannemers en wegenbouwers.