Gebroken Puin kopen

Gebroken puin bezorgen, wat kost dat?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een offerte per e-mail.

Betaalwijze gebroken puin

Betalen is eenvoudig: wanneer u uw bestelling heeft doorgegeven middels onze offertemail, ontvangt u van ons aansluitend per e-mail de factuur (als pdf bestand) en de bijbehorende iDEAL betaallink. U dient de factuur minimaal 2 werkdagen vóór levering te voldoen zodat we op tijd opdracht kunnen geven aan het betreffende depot en de transporteur om uw gebroken puin te bezorgen. Lees meer

Bij ons gebroken puin kopen:

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% gebroken puin te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop gebroken puin bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar kunnen we gebroken puin bezorgen?

Wij bezorgen in: Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Drenthe. Dus in Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen gebroken puin?

Bent u op zoek naar menggranulaat, repak of repac? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Betaalwijze bezorging gebroken puin

Indien u de factuur niet minimaal 2 werkdagen vóór levering heeft voldaan, bestaat de kans dat we niet kunnen leveren op de door u aangegeven gewenste leverdatum en/of dagdeel. Betalen aan de chauffeur is mede daarom helaas niet meer mogelijk, uitsluitend betaling vooraf.

De factuur kunt u ook voldoen middels een reguliere bancaire overboeking maar betalen middels de iDEAL betaallink heeft de voorkeur. Betaling met iDEAL (via uw eigen bank, in het bestelproces te kiezen) gaat sneller omdat er bij bancaire overboekingen soms 1 werkdag wordt gerekend voor overboekingen die worden gedaan na 15.00 uur. We kunnen de transporteur en het depot pas opdracht geven om het gebroken puin te leveren wanneer het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Een extra voordeel van een iDEAL betaling is dat u binnen enkele seconden per e-mail de bevestiging van de betaling en de leverdatum ontvangt. Betalen middels iDEAL gaat snel en is dus wel zo handig!