Gebroken Puin kopen

Gebroken puin bezorgen, wat kost dat?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een offerte per e-mail.

Wat voor type vrachtwagen levert mijn gebroken puin?

We werken in Nederland samen met meerdere transporteurs. De betreffende transporteur bepaalt op basis van de door u bestelde hoeveelheid gebroken puin zelf welk type vrachtwagen wordt ingezet. We kunnen overal leveren waar een vuilniswagen ook kan en (mag!) komen en de afleverlocatie moet geschikt zijn voor zwaar vrachtverkeer. Lees meer

Bij ons gebroken puin kopen:

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% gebroken puin te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop gebroken puin bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar kunnen we gebroken puin bezorgen?

Wij bezorgen in: Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Drenthe. Dus in Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen gebroken puin?

Bent u op zoek naar menggranulaat, repak of repac? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Big bags gebroken puin bezorgen

Big bags gebroken puin worden bezorgd met een portaal vrachtwagen, een knijpervrachtwagen óf een trailer vrachtwagen: deze hebben allemaal een kraanfunctie. Een trailer vrachtwagen is één van de langste type vrachtwagens: maar liefst 18 meter lang. Meestal worden big bags bij kleinere hoeveelheden met een kleinere "vaste" vrachtwagen geleverd, maar soms combineert de transporteur meerdere leveringen en dan wordt er geleverd met een vrachtwagen met trailer. De transporteur bepaalt zelf welk type vervoer wordt ingezet. Alle type vrachtwagens kunnen een big bag (1 m3 ongeveer 1.500 kg) tot ongeveer 3 meter naast de vrachtwagen plaatsen.

Gebroken puin losgestort met kipper vrachtwagen

Gebroken puin storten kan met 2 type kippers (kiepwagens), een “vaste” kipper vrachtwagen en met een kipper trailer vrachtwagen. Een kipper trailer vrachtwagen wordt ingezet op leveringen boven de 20 m3. Nb. Een trailervrachtwagen (lengte 18 meter!) vraagt meer ruimte om te kunnen "steken" en de weg moet verhard zijn. De lengte van een “vaste” vrachtwagen varieert tussen de 6 en 10 meter. Lossen vindt plaats aan de achterzijde van de kipper vrachtwagen: de laadbak gaat omhoog, het gebroken puin glijdt eruit en de vrachtwagen rijdt weer naar de volgende klus. Op aanvraag kan er ook een knijpervrachtwagen worden ingezet, deze kent alleen wel een meerprijs vanaf € 50,00 (mede afhankelijk van de hoeveelheid gebroken puin: hoe meer m3, hoe hoger de prijs voor de lostijd).
 
Een voorbeeld op YouTube van een kiepwagen kunt u hieronder bekijken.

Specificaties van vrachtwagens
Breedte: 2,6 meter (met spiegels 2,85 meter)
Lengte: 6 tot 18 meter
Hoogte: 3,6 tot 4 meter
Inhoud: max. 25 m3
Gewicht geladen: max. 50 ton (50.000 kg)

Aandrijving wielen van de vrachtwagens

Onze prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 4 wielen aangedreven vrachtwagen zoals een 8x4 of 10x4 kipper, deze kan alleen op een verharde wegen rijden. De prijs voor een 8x8 aangedreven kipper of 10x8 ligt hoger maar deze kan ook op onverharde wegen rijden maar weer niet op hele drassige wegen. Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 20 kuub gebroken puin uitkomt rond de 50 ton. Eventuele schade aan uw oprit, uw trottoir of andere eigen paden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het gebroken puin. Dunne stoeptegels of klinkers kunnen breken onder het gewicht van de wielen. Spoorvorming op met name onverharde wegen is bijna niet te voorkomen.
Mocht u twijfelen, mail ons dan s.v.p. een foto van de locatie (genomen op afstand), dan leggen we deze aan de betreffende transporteur voor. Zonder vooroverleg is het uiteindelijk aan de chauffeur om ter plekke te bepalen of het verantwoord is om het gebroken puin op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet. Indien er niet gestort kan worden, zullen de transportkosten bij u in rekening worden gebracht.

Gebroken puin kosten transport

De gebroken puin kosten voor transport zijn bij kleine hoeveelheden naar verhouding hoog, de transportkosten per uur bedragen ongeveer tussen de € 70,00 en € 90,00. Wij brengen prijzen uit (inclusief transport en BTW) mede op basis van de afstand van één van onze depots en uw locatie. Lees hier meer over de prijzen van ons gebroken puin. Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt, ontvangt u deze direct binnen enkele seconden in uw e-mail inbox.

Hoe laat wordt mijn gebroken puin afgeleverd?

In het bestelproces kunt u uw wens aangeven voor leveren in de ochtend óf de middag.
Daarnaast geven we onze transporteurs standaard de opdracht om ongeveer een half uur vóór levering even met de klant te bellen. De voordelen hiervan zijn:
•    U weet hoe laat de chauffeur ter plekke is, dan hoeft u niet de hele ochtend of middag op de betreffende stortlocatie te wachten;
•    U kunt even overleggen met de chauffeur waar er gestort moet worden.