Gebroken Puin kopen

Gebroken puin bezorgen, wat kost dat?

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een offerte per e-mail.

Gebroken puin bestellen bij ons

Bij ons kunt u goedkoop gebroken puin bestellen op basis van een postcode. We hebben in Nederland meerdere depots waar gebroken puin vanuit bezorgd kan worden en dat is voordelig: hoe dichter u bij een depot woont, hoe goedkoper gebroken puin bezorgen wordt. Daarom hebben we uw postcode nodig om scherp te kunnen offreren. Gebroken puin bestellen is eenvoudig en in 2 werkdagen leverbaar. Lees meer

Bij ons gebroken puin kopen:

  • Uw postcode bepaalt de prijs
  • 100% gebroken puin te koop
  • Regelmatig nieuwe aanbiedingen
  • Gerenommeerde leverancier
  • Goedkoop gebroken puin bestellen
  • Snelle levering in 2 werkdagen
  • Bezorging in heel Nederland
  • Veilig betalen via uw
    eigen bank

Waar kunnen we gebroken puin bezorgen?

Wij bezorgen in: Zuid-Holland, Zeeland, Overijssel, Utrecht, Friesland, Groningen, Brabant, Limburg, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Drenthe. Dus in Nederland: m.u.v. de Waddeneilanden.

Benamingen gebroken puin?

Bent u op zoek naar menggranulaat, repak of repac? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gebroken puin bestellen in het kort

Stap 1 : Vraag op onze website een offerte aan met uw postcode
Stap 2 : Ontvang uw offerte per e-mail binnen enkele seconden en plaats uw bestelling door op de bestellink in deze offertemail te klikken.
Stap 3 : Ontvang de factuur per e-mail binnen enkele seconden en betaal middels de bijgevoegde iDEAL betaallink (of middels een reguliere bancaire overboeking).
In drie eenvoudige stappen is uw bestelling geplaatst! Aansluitend ontvangt u van ons binnen enkele seconden per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Gebroken puin bestellen uitgebreid

Wilt u meer en uitvoerige informatie over gebroken puin bestellen? Lees dan hieronder het gedetailleerde stappenplan.
Stap 1 : Bereken de benodigde hoeveelheid gebroken puin
Stap 2 : Vul uw postcode, uw e-mailadres, het aantal m3 gebroken puin (in cijfers) en optioneel de gewenste leverdatum in het invoerveld en klik daarna op “verzenden”.
Stap 3 : U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte per mail binnen enkele seconden voor het bezorgen van gebroken puin. Tot en met 10 m3 ontvangt u een offerte voor levering in big bags én los gestort (Nb. bij kleinere hoeveelheden is losgestort niet altijd mogelijk). Geen offerte per mail ontvangen?
Stap 4 : Klik op de bestellink (achter de prijs) in de offertemail om te bestellen. In het bestelvenster kunt u naast uw NAW-gegevens de gewenste leverdatum en het gewenste dagdeel kiezen en eventueel aanvullende informatie opgeven in het opmerkingen venster. Bijvoorbeeld een omschrijving waar u de gebroken puin losgestort wilt hebben, of waar u de big bag gebroken puin geplaatst wilt hebben. Nb. De stortlocatie moet geschikt zijn voor zwaar vrachtverkeer. Klik daarna op “bevestigen bestelling”.
Stap 5 : U ontvangt van ons per mail binnen enkele seconden de factuur (als pdf bestand) met een bijbehorende iDEAL betaallink. U kunt ook middels een reguliere bancaire overboeking betalen maar deze overboeking duurt langer (soms 1 werkdag). Betalen middels iDEAL geniet daarom de voorkeur omdat we uw bestelling dan direct aan de transporteur kunnen doorgeven. Uw betaling moet 2 werkdagen voor de gewenste leverdatum op onze bankrekening zijn bijgeschreven.
Stap 6 : Zodra de betaling is bijgeschreven, ontvangt u van ons per mail de bevestiging van uw betaling en de leverdatum. Indien u middels iDEAL betaalt ontvangt u deze bevestiging binnen enkele seconden.
Stap 7 : Ontvangst van de gebroken puin: aanwezigheid is niet verplicht maar indien mogelijk adviseren we aanwezig te zijn bij de levering van de gebroken puin of in ieder geval telefonisch bereikbaar te zijn. Soms is het niet mogelijk om op de gewenste plek te storten, bijvoorbeeld omdat er een auto in de weg staat. Lees meer over de vereisten van een stortlocatie.

Goed om te weten:

• Gebrokenpuin.com levert alleen op werkdagen van maandag tot en met vrijdag.
• Vul het aantal m3 in cijfers in zonder toevoegingen, bijvoorbeeld alleen 1 of 1,5 (of 1.5) Het minimum aantal m3 dat u kunt bestellen is 0,5 m3.
• U kunt in het bestelvenster een voorkeur aangeven voor leveren op een bepaald dagdeel maar een exact aflevertijdstip afspreken is helaas niet mogelijk.
• In verreweg de meeste gevallen wordt er geleverd op het door u aangegeven gewenste dagdeel maar soms is het door calamiteiten niet altijd mogelijk: files, panne en andere ongemakken. Wilt u zeker weten dat u tijdig aan de slag kan? Bestel dan tijdig en laat het gebroken puin altijd 1 dag eerder bezorgen dan de dag waarop u het gebroken puin wilt verwerken.
• We geven de transporteur standaard de opdracht mee om kort voor het moment van levering even te bellen met de klant zodat u niet de gehele dag op de afleverlocatie hoeft te wachten.
• Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen vóór de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.