Gebrokenpuin.com

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de prijs van gebroken puin?

Gebrokenpuin.com bepaalt op basis van uw postcode de gebroken puin prijs. De prijs die u betaalt voor gebroken puin bestaat uit twee delen: het gebroken puin plus de kosten voor transport. De prijs voor een kuub gebroken puin ligt zo gemiddeld tussen de € 15,00 en € 35,00. De totale prijs is ook afhankelijk van de hoeveelheid gebroken puin dat u wilt bestellen. De transportprijs ligt landelijk, gemiddeld genomen, tussen de € 70,00 tot € 90,00 per uur (inclusief BTW).

De kosten voor transport bepalen in belangrijke mate de gebroken puin prijs, met name bij kleine hoeveelheden. De kosten voor het brandstofverbruik moeten worden vergoed. De hoogte van de transportkosten worden voor het grootste deel bepaald door de transporttijd. Het bezorgen van gebroken puin kost doorgaans meer tijd dan men in eerste instantie denkt:

  1. Het gebroken puin moet worden geladen in een vrachtwagen (kipper) of worden gestort in big bags;
  2. Daarna moet de chauffeur naar de locatie van de aanvrager rijden, met de koper overleggen waar het gebroken puin exact moet worden gestort (of waar de big bags met gebroken puin moeten worden geplaatst);
  3. Vervolgens moet de chauffeur na het storten weer terugrijden naar het distributiepunt.

Hoe meer gebroken puin grond u bestelt, hoe lager u (relatief gezien) betaalt voor de totale transportkosten, wat weer zorgt voor een lagere gebroken puin prijs.

De gebroken puin prijs wordt deels bepaald door de afstand tot het distributiepunt

Gebrokenpuin.com heeft in Nederland diverse distributiepunten waar we vanuit kunnen bezorgen en dat heeft een gunstige invloed op de gebroken puin prijs. Woont u dicht bij het distributiepunt, dan kunnen we u op basis van uw postcode een extra voordelige prijs bieden.
Daarnaast is het storten van gebroken puin doorgaans goedkoper dan gebroken puin bezorgen in big bags. Dat heeft te maken met het type transport: een big bag gebroken puin bezorgen we met een zogenoemde stenentrailer. Deze vrachtwagens hebben een lengte van (max.) ±18m en zijn minder wendbaar en in het dieselverbruik minder voordelig dan de (kleinere) kippers. Door uw postcode in te voeren in het invoervenster, rechts bovenin deze webpagina, kunnen we de afstand tot het distributiecentrum uitrekenen en u een gerichte gebroken puin prijs bieden.

Een lage gebroken puin prijs per kuub door groot in te kopen

Naast het berekenen van de gebroken puin prijs op basis van uw postcode, heeft Gebrokenpuin.com ook scherpe prijs afspraken kunnen maken met diverse grondstofproducenten. Door groot in te kopen, kunnen we u tevens een voordelige gebroken puin prijs per kuub bieden.
Biedt Gebrokenpuin.com dan altijd de laagste prijs voor gebroken puin? In veel gevallen wel, maar met name de afstand tot aan het distributiepunt bepaalt zoals genoemd de prijs. We vinden het belangrijk u een voordelige prijs te kunnen bieden, maar we vinden kwaliteit leveren nog belangrijker. Het gebroken puin dat we bezorgen, kan worden toegepast in woonwijken. Gebroken puin.com biedt kwalitatief hoogwaardig gebroken puin.

Waarom gebroken puin bestellen bij ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig gebroken puin bestellen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig gebroken puin betalen met iDeal van Mollie

www.gebrokenpuin.com

Gebroken puin voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Gebrokenpuin.com bezorgt alleen in Nederland!